H7c82f9e798154899b6bc46decf88f25eO
H9d9045b0ce4646d188c00edb75c42b9ek

Ta vare på mor og spedbarn, beskytt det nyfødte |Anvendelse av håndholdt ultralyd i obstetrikk

wps_doc_0

Som en høyrisikoavdeling med sterk profesjonalitet og relevans er fødselshjelp en veldig stor utfordring for sykepleiearbeid.Fødestuen er første linje med obstetrisk arbeid.Ultralyd på fødestuen er et av de nye kravene til standardisert styring av moderne fødselshjelp.Anvendelsen av ultralyd på fødestuen utvides, slik som de nye indikatorene for ultralydarbeidsvurdering, ultralydveiledet anestesipunktur og intubasjon, ultralydvurdering av volumbelastning og hjertefunksjon, etc.

Ultralyd er førstevalget innen obstetrikk fordi det ikke har traumer, ingen teratogenitet og ingen stråling til fosteret, med klare bilder, nøyaktig diagnose og høy sikkerhet.

Rutinemessig prenatal ultralyd inkludert bestemme om fosteret er i live, embryonummer, dekk, presentasjon og raskere målemengde, observere placenta navlestreng, dobbel toppdiameter, 6, eller magediameter og femurlengde, kombinert bruk av dobbel toppdiameter, 6 , femur omfattende estimert fostervekt og størrelsen på svangerskapsalderen, den alvorlige dødelige misdannelsen fosteret grov screening og så videre.

De siste årene har ultralyd gradvis kommet inn i overvåkingen av leveringsprosessen.Sammenlignet med den tradisjonelle vaginale undersøkelsen, kan den gjøre overvåkingen av fødselsprosessen mer objektiv og nøyaktig, mer gunstig for å veilede håndteringen av fødselsprosessen, velge riktig leveringsmodus, implementere riktig jordmoroperasjon, for å sikre sikkerheten av mor og barn.

Intrapartum ultralyd passer for alle fødende gravide kvinner, for gravide uten regelmessig prenatal undersøkelse eller akuttarbeid er intrapartum ultralyd veldig viktig!

Spesielt egnet for:

1. Vurder statusen til fosteret og fosterets vedheng under fødselen

2. Når den første fasen av fødselen er forlenget eller stillestående

3. Langsom fremgang eller stagnasjon av den andre fasen av fødselen

4. Før vaginal fødsel

5. Når fosterets orientering er unormal og må vurderes

International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology (ISUOG) retningslinjer sier at:

Sammenlignet med klinisk palpasjon er intrapartal ultralyd objektiv og mer nøyaktig og reproduserbar når det gjelder å bedømme posisjonen og retningen til fosterhodet og forutsi stagnasjon av fødselen, og kan forutsi utfallet av vaginal fødsel til en viss grad, og redusere mødre- og spedbarnsdødeligheten i fødselshjelp og gynekologi.

 wps_doc_1

Bildet viser en undersøkelse av en fødende med håndholdt ultralyd

For tiden brukes den tradisjonelle digitale vaginalundersøkelsen fortsatt for å evaluere fremdriften i fødselen.Vaginal digital undersøkelse er subjektiv og avhenger i stor grad av opplevelse og følelse.Ved intern undersøkelse føler noen gravide seg svært ubehag, og det er vanskelig å samarbeide når smerter, som øker frykten og lett forårsaker infeksjon.Digital undersøkelse er mer begrenset hvis vaginal blødning er tilstede.For tiden brukes den tradisjonelle digitale vaginale undersøkelsen fortsatt for å evaluere fremdriften i fødselen.Vaginal digital undersøkelse er subjektiv og avhenger i stor grad av opplevelse og følelse.Ved intern undersøkelse føler noen gravide seg svært ubehag, og det er vanskelig å samarbeide når smerter, som øker frykten og lett forårsaker infeksjon.Digital undersøkelse er mer begrenset hvis vaginal blødning er tilstede.

Arbeidsprosessen er en dynamisk utviklings- og endringsprosess.Ultralydundersøkelse kan minimere feilen, nøyaktig og objektivt evaluere arbeidsprosessen og oppnå tidlig prediksjon, tidlig oppdagelse og tidlig intervensjon for unormal fremgang av fødselen og de patologiske forholdene til dynamiske endringer i arbeidsprosessen.

Påføring av ultralyd under fødsel

Evaluering av cervikal dilatasjon

Fosterets hodenedstigningsposisjon ble vurdert

Head up holdning vurdering

Fosterorienteringsvurdering

Overvåking av føtal navlestreng

Vurdering av livmorstatus

Rettidig påvisning av placentaavbrudd

Vurdering for fosterbesvær

Diskriminering av typene placentaretensjon under den tredje fasen av fødselen og

Curettage ble utført under ultralydovervåking

……

wps_doc_2

Blodstrømmen ble målt med håndholdt ultralyd

Som et komplementært verktøy i obstetrikk er ultralyd mye brukt under fødselen, som kan utfylle og forbedre ferdighetene til klinikere og jordmødre, bidra til å forbedre klinisk praksis og redusere mødre- og spedbarnsdødelighet.

Chison SonoEye håndholdt ultralyd bærbar og kompakt, plugg og bruk, veldig praktisk og rask, perfekt sondestøtte, profesjonell obstetrisk forhåndsinnstilt verdi, programvarepakke og B/C/D/M-modus kan møte behovene til obstetrisk undersøkelse.

wps_doc_3

Fosterets lårbenslengde ble målt ved håndholdt ultralyd

Mødre- og barnehelse er en viktig hjørnestein i nasjonal helse, Chison Medical hjelper sunt Kina, raffinert feltet for obstetrikk og gynekologi, knyttneveproduktet SonoEye håndholdt ultralyd, er å "klare, smart, smart, trygg" fem fordeler, beskytte livet og helse for kvinner og barn når som helst og hvor som helst.

Velkommen til å kontakte oss for mer profesjonelle medisinske produkter og kunnskap.

Kontaktinformasjon

Iskald Yi

Amain Technology Co., Ltd.

Mob/WhatsApp: 008617360198769

E-mail: amain006@amaintech.com

Linkedin: 008617360198769

Tlf.: 00862863918480


Innleggstid: Nov-03-2022

Legg igjen din melding:

Skriv din melding her og send den til oss.