H7c82f9e798154899b6bc46decf88f25eO
H9d9045b0ce4646d188c00edb75c42b9ek

Hvordan bør du velge det medisinske bildeapparatet

Ultralydavbildning, som bildeanalyse- og diagnoseverktøyet med det største antallet utstyr, det største antallet personer inspisert, den høyeste sikkerhetsfaktoren, de raskeste inspeksjonsresultatene og det mest kostnadseffektive bildeanalyse- og diagnoseverktøyet blant de fire store bildebehandlingene (CT, MR, røntgenmaskiner og ultralyd) utstyr i Kina, har blitt brukt de siste årene.utgjorde den største andelen av markedet i året.

Ultralyd-, CT- og MR-avbildningsdiagnostiske metoder har sine egne fordeler innen sykdomsdiagnostikk, valg av behandlingsplan, prognoseestimering og regelmessig oppfølgingsbehandling.Hvilken bildediagnostisk metode bør jeg velge for bedre å anvende på mitt eget felt?

1. Ultralyd

Ultralyd, et uunnværlig grunnleggende diagnostisk medisinsk utstyr, har blitt populært i store klinikker, sykepleieinstitusjoner og sykehus.Verdens fabrikk – Kina, ofrer ikke kvalitet som premiss, produserer og eksporterer ulike typer ultralydutstyr for grossister, og leger importerer ultralyd til den beste prisen.Så hvordan bør du velge tilsvarende ultralyd for ultralydmerkene ledet avMindrayogSonoscapehvilke er kinesiske produsenter av ultralydbilde?

enhet1

A.Hva er ultralyd: Lydbølger med en frekvens høyere enn 20 000 Hz er ikke hørbare for det menneskelige øret.Ved å utnytte de fysiske egenskapene til ultralyd kan forskjellige tverrsnittsbilder av organer og omkringliggende organer vises tydelig, som er nær den virkelige anatomiske strukturen.

B-scan ultralyd (B-scan ultralyd) B-scan ultralyd ble oppfunnet i 1950 av professor Ian Donald ved University of Glasgow i Skottland.

(B Ultralyd Abdominal Ultralyd Notebook Type Ultralyd Bærbar Ultralyd for Graviditet Mors undersøkelse)

enhet2

B. Hvilken fordel:

1) Billig, enkel, rask, ikke-invasiv, ikke-strålende, nøyaktig, kontinuerlig dynamisk og repeterbar skanning, så den er lett å popularisere og påføre, og brukes ofte som førstevalg for solide organer og væskeholdige organer.

2) Bildehastigheten er rask, og de bevegelige organene kan observeres i tide, noe som er veldig egnet for visning og måling av hjertet, store blodårer og galleblæren;ingen stråling.

C. Hvilken mangel:

1) Ultralyd er hindret av gass og bein, så det er ikke egnet for undersøkelse av gassholdige organer som lunger, fordøyelseskanal og bein.Imidlertid, med utviklingen av kroppshuleprober og bruk av akustiske kontrastmidler for fordøyelseskanalen, har gastrisk ultralyd blitt brukt klinisk.

2) På den annen side påvirkes nøyaktigheten av ultralyddiagnose av operatørens erfaring, undersøkelsesferdigheter og seriøsitet.

2.CT

CT (Computed Tomography), det vil si elektronisk datastyrt tomografi, kan deles inn i røntgen-CT (X-CT), ultralyd-CT (UCT) og γ-ray CT (γ-CT) i henhold til de forskjellige strålene som brukes.

enhet3 enhet4

A. fordel:

1) De fremtredende fordelene med CT er høy tetthetsoppløsning, tydelig anatomisk tverrsnittsforhold og god visning av lesjonsdetaljer.Spesielt kan ikke vanlige filmer vise fin forkalkning, kondensering, nekrose og andre strukturer, noe som er svært nyttig for kvalitativ diagnose.

2) Relativt billig, trygt og raskt, egnet for førstevalg av inspeksjon.

3) Inspeksjonshastigheten er høy, spesielt egnet for nødinspeksjoner, for eksempel traumer og cerebrovaskulære ulykker.

4) CT-verdien til lysfølsomme områder av forskjellige vev kan oppnås for kvantitativ analyse.

5) Forbedret skanning er nyttig for bedre visning og kvalitativ diagnose av lesjoner.

6) Bilderekonstruksjon er mulig.

B. mangel:

1) Det er for mange beinartefakter i enkelte deler, som påvirker visningen av omkringliggende bløtvevsstrukturer, slik som bunnen av hodeskallen og ryggmargskanalen.

2)Påvirket av åndedrettsbevegelser er det lett å gå glipp av små symptomer, som lunge og lever.

3) Mengden røntgenstråling er stor.

4) Det rekonstruerte bildet har mange artefakter.

5) Høyhastighets CT har i stor grad forbedret de iboende feilene til CT-maskiner,

3. Røntgenundersøkelse

enhet5 enhet 6

A.fordel:

1)Røntgen har en sterk penetrasjonsevne, og inspeksjonen er som å ta et bilde av et flatt bilde av kroppens innside.På grunn av den ujevne tettheten til det bestrålte objektet, vil negativfilmen etter inspeksjon danne svart og hvitt i forskjellige farger.Det kan vanligvis ses at fargen på beinene på filmen er off-white, og bløtvevet er ikke tydelig visualisert.

2) Den brukes hovedsakelig til forundersøkelse av noen sykdommer, og det er lett å finne vev og strukturer med tydelige lesjoner.Det er førstevalget for innledende screening av sykdommer, og prisen er billig.

B. shortcoming:

Røntgenundersøkelse kan bare gi et todimensjonalt planbilde, og avbildningen påvirkes lett av klær, pakking og til og med tykt bløtvev, så det brukes vanligvis som en forundersøkelse.

Legge merke til:

Røntgenstråler har svak stråling.For å være på den sikre siden anbefales ikke gravide og de som planlegger å bli gravide å ta røntgen, for ikke å påvirke den normale utviklingen av fosteret.

Derfor, for å velge en medisinsk bildebehandlingsenhet som er best egnet for deg, anbefales det at du vurderer flere faktorer som pris, ytelse, funksjon og bruksscenarier for enheten.Du kan konsultere et profesjonelt medisinsk utstyrsfirma eller selger for mer detaljert informasjon og råd.

Glede deg

Amain Technology Co., Ltd.

Firmaadresse: Nei.1601, Shidaijingzuo, nr. 1533, midtseksjon av Jiannan Avenue, høyteknologisk sone, Sichuan-provinsen

Region postnummer: 610000

Mob/Whatsapp:008619113207991

E-mail: amain006@amaintech.com

Linkedin: 008619113207991

Tlf.:00862863918480

Selskapets offisielle nettsted: https://www.amainmed.com/

Ultralydnettsted: http://www.amaintech.com/magiq_m

Sichuan Amain Technology Co., Ltd.


Innleggstid: 31. juli 2023

Legg igjen din melding:

Skriv din melding her og send den til oss.